Marketing manager for a day

Tante Web voor één dag in de week

Laat jouw bedrijf online groeien met de inpuls van een senior marketing manager. Tante Web komt jouw bedrijf of team één dag in de week versterken. Met een vleugje smakelijke communicatie en echt lekkere content zorgt zij voor een goede content strategie. Ze bouwt in deze periode aan jouw merk & ondersteund sales met mooie online acties en content waarmee zij goed voor de dag komen bij klanten & prospects. 

Mail voor beschikbaarheid & tarief

Personal branding

Online positionering

Tante Web heeft een voorliefde voor personal branding en helpt je graag aan een goede online basis voor een positief beeld van jouzelf en daarmee jouw bedrijf. Online branding van Tante Web bestaat uit een mix van on- en ofline producten. Tante Web maakt je website, helpt je met de keuze voor je social media en ontwikkelt online activaties met kleine campagnes en prijsvragen. Ze helpt je ook graag offline met je visitekaartjes, flyers of posters voor je winkel. 

Kijk voor pakketten & tarieven

Crossmediale campagnes

Jouw merkwaarden vertaald naar een positief verhaal

Positieve campagnes, van strategie, conceptontwikkeling en contentcreatie tot communicatie en conversie. Tante Web bereikt graag de doelgroep met een optimistisch verhaal. Ze laat ze graag kennismaken met jouw product op alle raakpunten van de soms moeilijke en soms ingewikkelde maar altijd avontuurlijke klantenreis.

Vraag voor beschikbaarheid & tarief
Roald Dahl

A little magic can take you a long way....

Brainpicking

Inspiratie sessies & workshops

De online marketing wereld staat bol van termen die de gemiddelde ondernemer niets zegt. Content marketing is een van dit soort termen. Het is echter wel een term die van grote invloed kan zijn voor succes van jouw bedrijf. Met content marketing bieden we een procesgerichte aanpak op basis van een langdurige campagne, waarin we op zoek gaan naar relevante content voor jouw doelgroep. In één of meer strategische sessies kijken we naar de buyer journey, sales funnel en welke content je nodig hebt in de verschillende fases. Op basis van deze strategie maken we een online plan en content kalender. 

Mail voor een afspraak
Om van te blozen...

Complimentjes

 • Tante Web heeft voor B.lay een content marketing strategie ontwikkeld en met succes uitgerold.

  Het resultaat van deze strategie is dat b.lay steeds meer een begrip in onze markt is geworden. Dankzij de marketinginzet van Tante Web kunnen we recht doen aan onze kennis en worden we inmiddels gezien als thought-leader op het gebied van software asset management. Iedereen die op zoek is naar een gedegen en goede marketing strategist, is bij Tante Web op het juiste adres!

  Richard Spithoven
  Director B.Lay, The License Management Company
 • Miranda has worked for VIMN as a freelancer several times covering temporary business and marketing responsibilities. In her latest interim position Miranda worked on the marketing campaign for MTV’s new local TV show Dutch Ridiculousness. Miranda is an excellent self starter and blends in very efficiently, understands the needs for MTV’s target audience and works well across departments and stakeholders, resulting in an efficient and current content marketing campaign driving the shows performance.

  Saskia Baaij-Verhoeven
  Head of Y&M - Viacom
 • The coolest rock amidst a sea of creative job flow chaos. Always on top of everything with a firm grip, big huge grin and comforting sweet words for the fragile.

  Unfortunatly there is only one because every department should have a ‘Miranda’.

  Celia Rosa
  Art Director - Concept Machine
Zij gingen u voor

De leuke klanten van Tante Web

Contact

Tante Web

Miranda Coops-Vermeer
06-21294374
miranda@tanteweb.nl

Flexplek @ NestWerkplekken
Laan van Kronenburg 14
Amstelveen

 

Vraag naar beschikbaarheid en tarief