Miranda Coops - Vermeer

Een glimlach past altijd

Miranda Coops is Chef smakelijke communicatie bij Tante Web. Ze is al langer werkzaam in de wereld van (online) marketing en communicatie dan ze eigenlijk wil toegeven. En stort zich als Tante Web volledig in de uitdagende wereld van online (content)marketing. Wanneer ze niet in de weer is met smakelijke communicatie of praktische strategie, knutselt ze met haar kinderen grappige dingen, speelt ze een potje tennis of loopt ze een rondje hard in het Amsterdamse Bos.

Lees meer over Miranda in haar bio!

De ontwikkeling van Tante Web lees je in haar bio.

Toen Tante Web nog een ukkie was, wist ze al haar doelen goed te bereiken met smakelijke communicatie.

Biografie van Miranda Coops
Anne, Tijs, Bram & Miranda Coops

Op bezoek bij de Coopsjes

Miranda is ook trotse moeder van Anne & Tijs, en gelukkig getrouwd met Bram. Samen vormen zij het gezellige kwartet van de Familie Coops. Prinses Anne (9) en grote Boef Tijs (7) zijn de grappigste kinderen en beleven de leukste avonturen in hun paleisje in Amstelveen. Ze gaan naar school, maken vrienden en halen met grote regelmaat kattenkwaad uit. Samen met haar partner in crime, Bram probeert Miranda dit stelletje ongeregeld in het gareel te houden, en dat lukt soms en soms ook niet. Beleef de avonturen van de familie Coops op www.familiecoops.nl.

Heerlijke communicatie & praktische strategie van Tante Web!

Content marketing is nog nooit zo smakelijk geweest!

Kijk wat Tante Web voor jou kan betekenen
Voor een gezellig huishouden

Cees

www.gezellighuishouden.nl is één van de blog’s van Miranda Coops. Samen met Claire, gaat Cees op onderzoek naar de gezelligste uitjes, winkeltjes en activiteiten voor een gezellig huishouden. Gezellig voor je gezin, familie, vrienden en relatie dat is dé doelstelling van Gezellig huishouden. Daar hoort natuurlijk ook een gezellig huis bij, en hier hebben we ook leuke tips voor verzameld. Maar de nadruk ligt op iets gezelligs doen met de liefste mensen om je heen!

Neem eens een kijkje op www.gezellighuishouden.nl

Gezellig huishouden met Clair & Cees, het persoonlijke blog van Miranda Coops & haar goede vriendin Mignon van Asch.

Én Claire is Cees!

Ga naar Gezellig Huishouden
Online marketing manager

Tante Web

Positief, verbinden, empatisch & communicatie zijn de sterke kanten van Tante Web. Deze past zij van nature toe.  Zo kijkt zij naar jouw organisatie, waar ligt jouw kracht en hoe zorgen we ervoor dat jouw kennis en visie zichtbaar wordt. Tante Web geeft duidelijk inzicht in de juiste online mogelijkheden voor jouw bedrijf. Met een vleugje smakelijke communicatie en echt lekker design zorgt zij voor een onderscheidend verhaal. Online communicatie is nog nooit zo lekker geweest!

Kijk hier wat Tante Web voor jou kan betekenen

Contact

Tante Web

Miranda Coops-Vermeer
06-21294374
miranda@tanteweb.nl

Flexplek @ NestWerkplekken
Laan van Kronenburg 14
Amstelveen

 

Vraag naar beschikbaarheid en tarief